AK: Nyírbátor 2019.04.30 (kedd, pihenőnap)

A mai pihenő napon csak 18,5 km-t tekertem a városban. Azért iktattam be a programba, mert az AK pecsét a Báthori István Múzeum pénztárában található. Hétfőn a múzeum zárva, egyébként pedig 10-kor nyit. Így ma (kedden) már nem akartam tovább indulni. Inkább alaposan megnéztem a város minden nevezetességét.

Egy bőséges reggeli után délelőtt a múzeumban, a panoptikumban és a katolikus templomban is voltam. Ez utóbbit telefonhívásom után nyitotta ki egy hölgy és alaposan körbevezetett. A belvárosban is szétnéztem, itt ebédeltem, majd a tűztoronyba való feljutás lehetőségét is mérlegeltem. Sajnos ide végül nem jutottam fel. Tetszettek a Várostörténeti sétányon felállított szobrok is. Igencsak megszaporodtak itt a sárkányok legutóbbi látogatásom óta! 🙂
A Várkastélyt is igen szépen rendbe hozták, a kiállítások is tetszettek.4

Bocsánat a sok képért! 🙂

Ebéd után még letekertem a városból kivezető kéktúra útvonalat, megnéztem az egyik cég által lekerített részt, ami kis kerülőt jelent az AK-t járóknak. Nem vészes, de azért köszönjük Emese!

Délután egy alapos masszázs és a fürdőzés volt a hátralévő program. Mivel picit hűvösebb volt, mint tegnap, így alaposan megszárítottam a hajam, mielőtt a szállásomra visszasétáltam volna estefelé.

A GPS-t még szárítgattam egy kicsit, de úgy tűnt, hogy működik! Ez jó hír volt. Kapott is szig.szalagot az oldalán körbe, mivel a csavarok már nem tartották össze a ház két felét. Ez volt az oka annak is, hogy néha, nagyobb zökkenőknél kikapcsolt. Az alaplap és az akkuk közötti rugós kontaktok elváltak egymástól. Hősiesen küzd a 60CSx, imádom! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: